fbpx
Peräpohjolan Opisto

Aikuisten perusopetus

Kysy vapaita opiskelupaikkoja!

Koulutus on tarkoitettu oppivelvollisuusiän ylittäneille yli 17-vuotiaille nuorille ja aikuisille, jotka haluavat suorittaa peruskoulun ja saada peruskoulun päättötodistuksen. Koulutukseen voi hakeutua myös maahanmuuttajataustaiset opiskelijat, joilta puuttuvat peruskouluopinnot kokonaan tai ne ovat puutteelliset. Aikuisten perusopetuksessa voi myös täydentää perusopetuksen tutkintoa tai korottaa oppiaineiden arvosanoja.

Aikuisten perusopetuksessa on kaksi vaihetta: alkuvaihe ja päättövaihe. Alkuvaiheeseen voi tarvittaessa sisältyä lukutaitovaihe niille, joilta puuttuu luku- ja kirjoitustaito, tai se on puutteellinen.

Lukuvuoden kesto: 14.8.2018-29.5.2019

Koulutuksen laajuus ja kesto:

Lukutaitovaihe

27 kurssia

1 lukuvuosi

Alkuvaihe

38 kurssia

1-1,5 lukuvuotta

Päättövaihe

46 kurssia

1,5 lukuvuotta

 

Aikuisten perusopetuksessa opiskellaan peruskoulun oppiaineita. Opinnot etenevät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Opintoihin kuuluu myös opinto-ohjausta ja työelämätietoutta. Koulutuksen suorittaminen vaatii opiskelijalta tavoitteellista ja määrätietoista opiskelua.

HAKEUTUMINEN

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen haetaan sähköisellä lomakkeella. Kaikki hakijat kutsutaan kielitestiin ja haastatteluun.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijoille maksuton. Kaikille opiskelijoille tarjotaan koulupäivinä lounas.

 

LISÄTIETOJA: koulutus@ppopisto.fi tai p.  050 569 4396

Ota yhteyttäTäytä kaikki kentät Lähetä

Lähetys onnistui...

Share This