fbpx
Peräpohjolan Opisto

Maisin tupa majoittaa

HAKIJALLE JA OPISKELIJALLE
Lukuvuosi ja lomat
Ravintola Hanna Å – viikon ruokalista
Asuminen
Opintojen rahoitus
Terveydenhuolto
Opiskelijatoiminta

Asuminen

Peräpohjolan Opistolla on oma opiskelija-asuntola, Maisin tupa. Asuntola on tarkoitettu ensisijaisesti Meri-Lapin alueen ulkopuolelta tuleville opiskelijoille.

Huoneet ovat kahden hengen huoneita. Huoneissa on sängyt, vaatekaapit, työpöydät ja tuolit. Soluissa on vessa, suihku, pyykkikone, keittiö ja oleskelutila. Asuntolassa asuvien käytössä on sauna (kaksi kertaa viikossa), kuntosali, kädentaito- ja bänditilat. Asuntolan järjestyksestä ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa asuntolaohjaaja yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Maisin tupa majoittaa opiskelijoita maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin asuntola pääsääntöisesti tyhjenee. Mikäli opiskelija ei jostain syystä voi lähteä viikonloppuisin kotiin, hänen pitää anoa erikseen lupa viikonloppuasumiseen. Viikonlopusta peritään erillinen maksu.

Asuntola on ilmainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa suorittaville opiskelijoille maanantaista perjantaihin. Asuntolassa asuville perustutkinto-opiskelijoille aamiainen, lounas ja päivällinen ovat koulupäivinä maksuttomia.

Muut kuin perustutkintoa suorittavat opiskelijat voivat majoittua Peräpohjolan Opiston opiskelija-asuntolaan, mikäli tilaa riittää. Majoitus on maksullista. Kampusalueen ulkopuolella sijaitsevia Tornion oppilasasuntola Oy:n asuntoja sekä muita vuokra-asuntoja välittää Tornion Krunni Oy.

Ota yhteyttäTäytä kaikki kentät Lähetä

Lähetys onnistui...

Share This