fbpx
Peräpohjolan Opisto

 

 

 

 

 

Eteenpäin & ylöspäin – vauhdilla työelämään

Tutustu eri ammatteihin, päivitä työelämätaitojasi ja verkostoidu työnantajiin! Työtön pääsee vuoden alussa helpommin koulun penkille! Onko se sinun mahdollisuutesi työllistyä?

 

Onko sinulla omaa halua ja tarvetta päivittää työelämätaitoja? Työttömien taloudellinen tilanne on usein sellainen, ettei se ole mahdollistanut opintososiaalisille eduilla opiskelua. Uudistuneessa tilanteessa työttömän taloudellinen tilanne ei heikkene

Työtön työnhakija saa opiskella omalla ilmoituksella menettämättä työttömyysetuutta, jos opinnot ovat korkeintaan 6 kuukautta kestäviä ja ne eivät johda tutkintoon.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat olleet pitkään poissa työelämästä  ja ovat pohtineet työelämään siirtymistä. Tiedämme useita, jotka ovat samassa tilanteessa. He ovat miettineet, että miten uskaltaisi siirtyä edes työnhakijaksi, kun työelämä on jo niin muuttunut ja omat työelämätaidot sekä yhteydet ovat ruosteessa.

Koulutuksessa opiskelija pääsee päivittämään työelämätaitojaan, ottaa haltuun sosiaalisen median tärkeimmät ja käytetyimmät työkalut, joita nykyaikana jokainen tarvitsee työssään. Skype, Dropbox, Google-drive sekä whatsapp. Koulutuksen aikana opiskelija luo myös uusia verkostoja työelämään sekä pääsee tutustumaan vähintään kolmeen uuteen työpaikkaan viiden tutustumisjakson aikana, oman kiinnostuksen mukaan.

Työelämä on muuttunut, tulevaisuuden työpaikat ovat pienissä yrityksissä ja sitä mukaa myös rekrytointi on muuttunut. Harjoittelujen kautta pyritään saamaan jalkaa eri yritysten oven väliin ja löytämään siten se oma työpaikka

Syksy 2018

KOULUTUKSEN RAKENNE
  • Opinnot ovat monimuoto-opintoja, jossa on lähipäiviä, etäopetusta sekä työelämään tutustumisjaksoja.
  • Lähiopetusta viikottain 1-3 päivään.
  • Opiskelua vähintään 25 h viikossa.

 

 

HAKEUTUMINEN
KUSTANNUKSET JA OPINTOSOSIAALISET EDUT

Opintomaksu: 100 € per kuukausi

Laskutetaan kuukausittain.

Opiskelijalle koulutus maksaa 100 € / kuukaudessa, joka sisältää lähipäivinä lounaan. Opiskelija voi hakea myös koulutusmaksuun opintoseteliavustusta.

Linjalla opiskelevalla on mahdollisuus hakea KELA:n opintorahaa, asumislisää sekä opintolainan valtiontakausta. Opiskelija voi myös hakea opintoseteliavustusta opiskelukustannuksiin.

Lisätietoja: Tatja Karvonen p. 050-503744 ja Heidi Alariesto p. 045-3133533

Ota yhteyttäTäytä kaikki kentät Lähetä

Lähetys onnistui...

Share This