fbpx
Peräpohjolan Opisto

Opinnot soveltuvat henkilöstön kehittämiseen

Tavoitteena opiskelupaikka kauppiksessa? Aloita opinnot jo nyt!

Kauppatieteiden opinnot 25 op

Mahdollisuus ilmoittautua keväällä 2019 järjestettäville yksittäisille opintojaksoille. Katso lisätietoja kohdasta aikataulut!

Avoimessa yliopistossa voi opiskella kauppakorkeakoulun oppiaineiden opintojaksoja (kursseja). Opinnot vastaavat laadultaan, sisällöltään ja tavoitteiltaan perustutkinnossa tarjottavaa opetusta, joten avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot voi sisällyttää kauppakorkeakoulun perustutkintoihin. Tutkinto-opiskelijaksi voi hakea yhteishaun, avoimen yliopiston väylän tai maisterihaun kautta. Opinnot sopivat hyvin myös ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Peräpohjolan Opisto järjestää Kauppatieteet Turun avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksena. Avoimen yliopiston opinnot suoritetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, verkko-opetusta ja itsenäistä työskentelyä. Opetus toteutetaan pääosin iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Opettajina toimivat yliopiston hyväksymät opettajat. Avoimessa yliopistossa opiskelu edellyttää omatoimisuutta ja vastuullisuutta omien opintojen etenemisestä. Tukea saat opintojaksojen opettajilta, tuutorilta ja muilta opiskelijoilta.

 

Opinnot 

  • sopii kaikille pohjakoulutuksesta ja iästä riippumatta
  • on sisällöltään ja vaatimuksiltaan Turun yliopiston opetussuunnitelman mukainen
  • tuottaa opintosuorituksia, jotka voi hyväksyttää osaksi korkeakoulututkintoa
  • parantaa mahdollisuuksia ja valmiuksia hakea yliopistoon tai ammattikorkeakouluun
  • täydentää ja monipuolistaa ammatillista osaamista
  • kohentaa yleissivistystä ja mahdollistaa uudet aluevaltaukset
KAUPPATIETEIDEN OPINTOJEN RAKENNE
AIKATAULU
Organisaatiot ja johtaminen lähiopetus 14.- 17.11.2018+ loppuosuus verkossa
Henkilöstöjohtaminen verkkokurssi 7.1.-31.3.2019 tenttipäivät 13.2.2019, 13.3.2019 ja 10.4.2019
Muutoksen johtaminen verkkokurssi 5.11.2018-31.1.2019
Työhyvinvointi lähiopetus 6.-10.5.2019
Organizational behaviour and leadership lähiopetus 25.2.-1.3.2019
ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen perusopintokokonaisuuteen tai yksittäisille opintojaksoille tapahtuu oppilaitoksen sähköisen hakujärjestelmän kautta 

Voit lukuvuoden aikana tiedustella mahdollisuutta osallistua yksittäisiin opintokokonaisuuksiin koulutus@ppopisto.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.9.2018.

KUSTANNUKSET JA PERUUTUSEHDOT
Opintokokonaisuuden (25 op) hinta on 430€ (sisältää avoimen yliopiston rekisteröintimaksun)
Yksittäisen opintojakson hinta on 10€/opintopiste + avoimen yliopiston rekisteröintimaksu

Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.11.2018.

PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Peruminen tehdään AINA kirjallisesti osoitteeseen koulutus@ppopisto.fi.  Jos ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, laskutetaan osallistumismaksusta 50 %. Jos peruminen jää kokonaan tekemättä tai opiskelija keskeyttää opinnot niiden alettua, peritään koko opintomaksu. Ainoastaan lääkärintodistuksella osoitettu este voi olla pätevä syy maksusta vapautumiseen tai maksun pienentämiseen.Peräpohjolan Opistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli ryhmäkoko jää liian pieneksi.

Opiskelu avoimessa yliopistossa on sivutoimista, eikä siihen voi saada opintotukea. Koulutusrahasto voi myöntää aikuiskoulutustukea, jos avoimen yliopiston opinnot ovat opiskelijalle ammatillista lisä- tai täydennyskoulutusta. Lue lisää aikuiskoulutustuesta Koulutusrahaston sivuilta.

Jos opiskelija on työtön, hänellä voi olla mahdollisuus opiskella avoimessa yliopistossa työttömyysetuudella sivutoimisesti (keskimäärin alle 5 opintopistettä kuukaudessa), mikäli hän täyttää myös muut työvoimapoliittiset edellytykset. Lue lisää opiskelusta työttömänä TE-palvelujen sivuilta.

 

 

Ota yhteyttäTäytä kaikki kentät Lähetä

Lähetys onnistui...

Share This