fbpx
Peräpohjolan Opisto

VAKAVA-valmennuskurssi

9.–11.4. ja 17.–20.4.2018

lmoittautuminen on päättynyt. Kurssi on peruttu.

Kurssilla valmistaudutaan torstaina 26.4.2018 järjestettävään kirjalliseen VAKAVA-kokeeseen eli valtakunnalliseen kasvatusalan valintakokeeseen.

Valmennuksessa käydään läpi kokeen aineistoa ja harjoitellaan sekä kirjallista koetta että yliopistokohtaisia soveltuvuutta mittaavia ryhmätilanteita ja yksilöhaastatteluja varten. Pareittain ja pienryhmissä työskentely syventää kurssille osallistujan itsetuntemusta ja kykyä arvioida omaa soveltuvuuttaan alalle.

Opettajana toimii Jaana Karjalainen, KM ja opinto-ohjaaja

VAKAVA-kokeen aineisto, jota kurssilla käsitellään, julkaistaan tiistaina 27.3.2018 verkkosivulla http://www.helsinki.fi/vakava/. Aineiston lukemiseen ja tulostamiseen tarvitset pdf-tiedostoja avaavan ohjelman (esim. Adobe Reader).

AIKATAULU

Ennen ensimmäistä lähiopetusjaksoa tutustutaan itsenäisesti kokeeseen valmistavaan aineistoon ja tehdään ennakkotehtävä.

Lähiopetuspäivät ovat

  • ma–ke 9.–11.4. klo 8:30–15:00
  • ti–pe 17.–20.4. klo 8:30–15:00

Lähiopetuspäivien välillä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä.

KUSTANNUKSET

Hinta: 279 €. Kurssimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu VAKAVA-valmennuskurssille 20.3.2018 mennessä. Kurssille otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Peruminen tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen koulutus@ppopisto.fi.  Jos ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, laskutetaan osallistumismaksusta 50 %. Jos peruminen jää kokonaan tekemättä tai opiskelija keskeyttää opinnot niiden alettua, peritään koko opintomaksu. Ainoastaan lääkärintodistuksella osoitettu este voi olla pätevä syy maksusta vapautumiseen tai maksun pienentämiseen.
Peräpohjolan Opistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli ryhmäkoko jää liian pieneksi.

LISÄTIETOJA:

Kurssin sisältöön liittyvät kysymykset:
Jaana Karjalainen, p. 0400 363 799, jaana.karjalainen@ppopisto.fi
Valtakunnallinen kasvatusalan valintayhteistyöverkosto (VAKAVA) käsittää seitsemän yliopistoa ja yhteensä 34 hakukohdetta. Yliopistot ja niiden koulutustarjonta on esitelty www.opintopolku.fi sivustolla. Tutustu koulutuksiin ja yliopistokohtaisiin valintaperusteisiin yliopistojen omilla sivuilla.
Ota yhteyttäTäytä kaikki kentät Lähetä

Lähetys onnistui...

Share This