Yliopistoarvosanat

 

Peräpohjolan Opisto on järjestänyt useiden vuosien ajan yliopistoarvosanaopintoja. Opintoja järjestetään yhteistyössä eri yliopistojen kanssa. Lukuvuonna 2016-2017 yhteistyötä tehdään seuraavien yliopistojen kanssa:

Lapin avoin yliopisto
Jyväskylän avoin yliopisto

Opintokokonaisuudet vaihtelevat vuosittain riippuen eri opintojen alueellisesta kysynnästä. Lukuvuonna 2016-2017 järjestämme seuraavat opinnot:

Kasvatustieteiden perusopinnot
Suomi toisena ja vieraana kielenä perusopinnot

Mahdollisuus suorittaa myös yksittäisiä opintojaksoja.

KENELLE AVOIN YLIOPISTON ON TARKOITETTU?

Avoimen yliopiston opetus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille pohjakoulutuksesta ja iästä riippumatta. Avoimen yliopiston opinnot tarjoavat monenlaisia polkuja korkeakouluopintojen pariin. Opintojen sisältö ja suoritetut arvosanat vastaavat vaatimuksiltaan ja laadultaan yliopiston varsinaista opetusta. Avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot voidaan siten liittää osaksi yliopisto- ja muita opintoja. Opiskelu tapahtuu pääosin ilta- ja/tai viikonloppuopintoina ja opettajina toimivat yliopiston hyväksymät opettajat.

Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintojen eri syistä:

Välivuoden pitäjät
Ammatinvaihtajat
Täydennyskoulutukseksi eri alojen ammattilaisille
Tavoitteena uusi ura
Mahdollisuus kokeilla eri aloja
Kohentaa yleissivistystäsi
Virkistyä ja innostuaopiskelusta

OPINTOJEN PERUMINEN

Ilmoittautuminen on sitova. Opiskelija voi perua maksutta opinnot ennen opintojen alkua. Opintojen alettua, perimme rekisteröintimaksun lisäksi vähintään 100% opintomaksusta. Lääkärin todistuksella voit peruttaa opiskelupaikkasi maksutta.

Yleistä opiskelusta

Avoimen yliopiston alaisuudessa suoritettavat arvosanaopinnot ovat monimuoto-opiskelua, joka perustuu opiskelijan omaan vastuuseen opintojensa etenemisestä sekä edellyttää halua itsenäiseen työskentelyyn; kirjallisuuden lukemiseen ja kirjallisten oppimistehtävien tekemiseen. Tukena opinnoissa on tutoropettaja, teemaluennot ja muut opiskelijat.

LISÄTIETOJA:

koulutus@ppopisto.fi tai p.  050 569 4396

Share This