Tule meille töihin!

Jos et näe alla seuraavaa askelta juuri sinun osaamisellesi, ethän epäröi lähestyä meitä avoimella työhakemuksella. Avoimen työhakemuksen voit lähettää osoitteeseen rekry@ppopisto.fi

 

Avoimet työpaikkamme:

Jokainen tarvitsee yhteisön. Me Peräpohjolan Opistossa teemme yhdessä työtä sen eteen, että jokaisella on turvallinen ja tasa-arvoinen yhteisö kohdata, kehittyä ja oppia uutta. Tähän työhön haemme lisää voimaa.

Haemme työyhteisöömme osa-aikaista (50 %) PROJEKTISUUNNITTELIJAA

Tehtävässä toimit projektisuunnittelijana Monimuotoinen lappilainen työelämähankkeessa (ESR+).Keskeistä työssäsi on hankesuunnitelman mukaisten tavoitteiden toteuttaminen, toimenpiteiden koordinointi, aikatauluttaminen, viestintä, seuranta ja raportointi. Toimit yhteistyössä kehittäjäopettajien ja muun hankeverkoston kanssa, mutta sinulla on päävastuu hankkeen toteutumisesta.

Etsimme innostunutta, kehittämisorientoitunutta hanketyön ammattilaista, jolla on kokemusta ja näyttöä erilaisissa hankkeissa toimimisesta. Eduksi katsomme kokemuksen erityisesti ESR-hankkeista.

Valittavalta henkilöltä edellytämme tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja pitkänjänteisyyttä sekä kykyä kantaa itsenäisesti vastuu hankkeen onnistuneesta toteutuksesta. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla itseohjautuva, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoinen.

Odotamme sinulta:

 • Alalle soveltuva korkeakoulututkinto (Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat)

Arvostamme:

 • Kokemusta hanketoiminnasta
 • Kokemusta maahanmuuttajien kanssa työskentelystä

Tarjoamme:

 • Monipuolisen tehtävän, jonka sisältöä voit itse kehittää
 • Yhteisöllisen ja innostuneen työympäristön
 • Hyvät henkilökuntaedut, kattavat työterveyspalvelut

Työn aloitus heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mutta viimeistään 26.2.2024. Työsuhde on osa-aikainen (50 %) ja määräaikainen 31.12.2024. Riippuen uusien hankkeiden rahoituksen toteutumisesta, elokuusta 2024 alkaen mahdollisesti 100 %. Noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja kehittämisjohtaja Riikka Fisk p. 050 569 4396, riikka.fisk@ppopisto.fi
 

Soittoajat:

 • 30.1.2024 klo 9-10
 • 2.2.2024 klo 12-13
 • 5.2.2024 klo 13-14
 
Palkkaus: Yksityisen opetusalan tes
Työkokemus: ei lainkaan – 1v
Työ alkaa: 26.02.2024, Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö, 50% työaika.
Työn kesto: 6 – 12 kk, Määräaikainen 31.12.2024
Haku päättyy: 18.02.2024

Jätä hakemus: 

Toimita videohakemuksesi (max. 3min.) ja ansioluettelosi 18.2.2024 mennessä rekry@ppopisto.fi Otsikkoon ” projektisuunnittelija”. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haemme työyhteisöömme KEHITTÄJÄOPETTAJAA toimintamme laajentuessa 

Tehtävässä toimit ensisijaisesti opettajana aikuisten perusopetuksessa, vastaat erityisesti suomen kielen ja kulttuurin opettamisesta ja kehität koulutusta yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Ymmärrät maahanmuuttajaopiskelijoiden tulevaisuuden tarpeet ja pääset kehittämään oppilaitoksen näkökulmasta uusia ja innovatiivisia ratkaisuja näihin. Ajassa ja askeleen edellä olevien pedagogisten ratkaisujen kehittäminen on tärkeä osa työnkuvaasi. Hyödynnät ajankohtaista tutkimustietoa koulutuksen, osaamisen ja työelämän tarpeista tulevaisuudessa, joihin vastataan oppilaitoksen sisällä muun muassa kehittämishankkeiden ja uusien koulutusinnovaatioiden avulla. Työtehtävät sisältävät opetustehtäviä myös muissa opettavissa aineissa ja Opiston ammatillisessa koulutuksessa riippuen valittavan henkilön osaamisprofiilista. 

Olet yhteistyökykyinen, avarakatseinen ja pedagoginen ammattilainen. Tunnet esi- ja alkuopetuksen ja hallitset nykyaikaiset opetusteknologiat.  Olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan monenlaisissa yhteistyöverkoissa niin Opiston sisällä kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja toivomme sivuaineen olevan esi- ja alkuopetuksesta, äidinkielestä tai S2:sta. Tehtävässä voi menestyä myös, jos sinulla on varhaiskasvatuksen yliopisto-opinnot (KM) ja olet kiinnostunut tulevien varhaiskasvatuksen ammattilaisten kouluttamisesta. 

Toivomme, että omalla positiiviselle asenteellasi ja kyvylläsi innostua uusista asioista tuot uusimmat koulutuskentän tuulahdukset organisaatioomme ja olet mukana viemässä niitä käytäntöön. Olet myös innokas kokeilemaan ja kehittämään uusia ratkaisuja aikuisten perusopetuksessa. 

Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan opettajat ovat vuosityöajassa, 1612 tuntia vuodessa, palkka on 3178,66€-4134,90€/kk riippuen valittavan henkilön työkokemuksesta. Tehtävä alkaa 1.8.2024 ja on voimassa toistaiseksi. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.  

Meiltä saat hyvät henkilökuntaedut, kattavat työterveyspalvelut ja mahdollisuuden etätyöhön. 

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera sekä Max 2 min videoesittely 28.2.2024 mennessä rekry@ppopisto.fi  – Otsikkoon Kehittäjäopettaja 2024  

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Tatja Karvonen ke 7.2 klo 9-10, pe 9.2  klo 9-10, ma 19.2 klo 8-9, ti 20.2 klo 8-9  ja  ma 26.2 klo 15.30-16.30 

 

Haastattelut suoritetaan vko 11-13 ja valinnat tehdään huhtikuun 2024 loppuun mennessä. 

Peräpohjolan Opisto

Peräpohjolan Opisto on yksityinen oppilaitos, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista- ja , yleissivistävää koulutusta sekä vapaata sivistystyötä. Lisäksi Opisto toteuttaa yrityksien ja yhteisöjen tarpeisiin erilaisia räätälöityjä koulutuspalveluita. Opiston tärkeänä tukipalveluna toimii Ravintola Hanna Å:n sekä Joentalon majoitus- ja kokouspalvelut.

Arvomme ovat yhteisöllisyys, avoimuus ja luovuus. Työskentelemme tiimeissä, joilla on vastuu kehittää Opistoa. Teemme yhdessä työtä sen eteen, että jokaisella on turvallinen, tasa-arvoinen yhteisö kohdata, kehittyä ja oppia uutta.

Opetus- ja kulttuuriministeriön myötämien järjestämislupien kautta Peräpohjolan Opisto kehittää koulutuksiaan, mukaan lukien digitaalisesti saavutettavia koulutuspalveluita. Kehittämistyössä painottuu koulutuspalveluiden laatu ja alueellinen vaikuttavuus. Peräpohjolan Opisto toimii aktiivisesti maakunnallisissa ja kansallisissa verkostoissa.

Peräpohjolan Opisto toteuttaa ulkopuolisen rahoituksen kautta kehittämishankkeita mm. Lapin muiden koulutuksen järjestäjien kanssa sekä kansanopistoverkostossa. Peräpohjolan Opistossa opiskelee kuluvana lukuvuonna 250 opiskelijaa. Henkilökuntaa on noin 30. 

Tarjoamme henkilöstölle hyvät edut

 • Kattava työterveyshuolto.
 • Nykyaikaiset työvälineet.
”Henkilökohtaiset välineet kunnossa ja päivitetään hyvin tarvittaessa.”
 • Etätyömahdollisuus aina, kun työtehtävä sen mahdollistaa.

”Helpottaa oman työn suunnittelua.”

 • Joustava työaika – lomatkin voi sopia hyvin vapaasti lähiesihenkilön kanssa.

 • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi – vuosittain ePassi 300 €, jossa omavastuu 23 €. Lisäksi henkilöstöllä on sulkapallovuoro ja kuntosali maksuttomasti käytössä.

     ”Oman hyvinvoinnin kohentaminen on helppoa, voi käydä hieronnassa, kuntosalilla tai vaikkapa talvella laskettelemassa.”

 • Verovapaa pyöräetu.

 • Opiston kunto- ja liikuntasalissa henkilöstön liikuntavuoroja.

 • Maukas ja edullinen lounas Ravintola Hanna Å:ssa. Mikäli lounaalta on jäänyt ruokaa, voi henkilökunta ostaa sitä edulliseen hintaan. Samalla vähennämme ruokahävikkiä. Lisäksi aamupalan saa henkilökuntahintaan.
”Iso peukku tälle”
”Arjen helpotusta, kun saa ostaa herkullista ruokaa mukaan kotiin.”
 • Ravintola Hanna Å:n verkkokaupan tuotteet saa henkilökuntahintaan.
”Juhlien järjestäminen on helppoa, kun ammattilaisten tekemät herkut on saatavilla mukavaan hintaan.”
Peräpohjolan Opiston henkilökunta keräsi kilometrejä maailmanympärysmatkan verran hyvinvointitempauksessa.
 • Henkilöstö on vakuutettu myös työajan ulkopuolella.

 • Säännöllinen mahdollisuus osallistua ammattitaidon kehittämistä tukeviin koulutuksiin.

  ”Webinaarit ja lyhyet koulutukset kuuluvat työnkuvaan. Koulutuksiin osallistumista ei tarvitse miettiä taloudellisesta näkökulmasta.”

 • Kaikilla on työaikaa kehittää ja suunnitella organisaation toimintaa yhdessä kollegoiden kanssa.


”Kehittämispäivät ovat pari kertaa vuodessa, jolloin koko henkilöstö on läsnä. Opitaan yhdessä uutta ja ideoidaan tulevaa. Pääsee työskentelemään erilaisia työtehtäviä tekevien kanssa ja saa uusi näkökulmia.”

 • Arvojen mukainen työyhteisö – yhteisöllisyys, avoimuus ja luovuus.

”Kohtaamisen kulttuuri vahva”

”Yhteiset lounastauot ja kahvihetket katkaisevat työpäivän mukavasti.”

”Hyvä meininki. Uutena työntekijänä oli heti tervetullut olo.”

 • Henkilöstön muistaminen mm. jouluna ja merkkipäivinä.

 • Työnantajan kustantamia ruokailuja mm. jouluruokailu ja ruokailu kehittämispäivillä.

”Iso peukku”

Peräpohjolan Opiston arvoja ovat yhteisöllisyys, luovuus ja avoimuus.