Viihtyisä opiskelija-asuntola Torniossa, opistoa lähellä

Helppoa ja yhteisöllistä asumista koko opiskeluajaksi

Peräpohjolan Opistolla on oma opiskelija-asuntola. Asuntola on tarkoitettu ensisijaisesti Meri-Lapin alueen ulkopuolelta tuleville opiskelijoille. Asuntola on maksuton Peräpohjolan Opiston päätoimisille opiskelijoille maanantaista perjantaihin. Asuntolassa asuville opiskelijoille aamiainen, lounas ja päivällinen ovat opiskelupäivinä maksuttomia. 

Asuntolapaikat on ensijaisesti tarkoitettu pitkänmatkalaisille nuorille ja nuorille aikuisille.

Asuntolassa toimii ohjaaja arki-iltoina. 

Lue täältä myös opiskelijahuollosta.

Asuntolan huoneet

Huoneet ovat kahden hengen huoneita. 

Asuntolan järjestyksestä ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa asuntolaohjaaja yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Noudatamme asuntolatoiminnassa Työterveyslaitoksen siivousohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. 

Milloin asuntolassa voi asua?

Asuntolassa opiskelija voi majoittua maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin asuntola pääsääntöisesti tyhjenee. Mikäli opiskelija ei jostain syystä voi lähteä viikonloppuisin kotiin, hänen pitää anoa erikseen lupa viikonloppuasumiseen. Viikonlopusta peritään erillinen maksu. Asuntolan avainpantti- ja viikonloppuasumisen maksut voi tarkistaa täältä >> Opiskelijan maksut.

Opiskelijan asuminen – muut kuin päätoimiset opiskelijat

Muut kuin päätoimiset opiskelijat voivat majoittua Peräpohjolan Opiston opiskelija-asuntolaan, mikäli tilaa riittää. Majoitus on maksullista. Lisäksi pihapiirissämme toimii Hotelli Joentalo, jonne esimerkiksi yksittäisille lähipäiville osallistujat voivat mukavasti majoittua.

Kampusalueen ulkopuolella sijaitsevia Tornion oppilasasuntola Oy:n asuntoja sekä muita vuokra-asuntoja välittää Tornion Krunni Oy.

Takaisin Opiskelijalle-sivulle.