You are currently viewing Avoimet ovet opistolla 14.12. – Tervetuloa!

Avoimet ovet opistolla 14.12. – Tervetuloa!

  • Artikkeli julkaistu:22 marraskuun, 2023
Tervetuloa tutustumaan Peräpohjolan Opistoon!

Järjestämme Avoimet ovet 14.12. klo 12-14.00. Lastenohjaajat sekä nuoriso- ja yhteisöohjaajat järjestävät toimintaa ja esittelevät opiston koulutustarjontaan. Mukana on myös Sopevan opistovuosi.

Avoimet ovet järjestetään Joentalolla (Kivirannantie 15, Tornio).

Ilmoittautuminen 7.12.2023 mennessä

Kevään 2024 yhteishaun hakuaika on 20.2.–19.3.2024. Yhteishaussa Peräpohjolan Opistolle voi hakea opiskelemaan lastenohjaajaksi, nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi sekä Sopevan opistovuoteen.

Peräpohjolan Opistossa opiskelet kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiseksi

Kiinnostaako sinua työskennellä erilaisten ihmisten kanssa? Haaveiletko merkityksellisestä työstä lasten, nuorten tai vaikkapa ikäihmisten parissa?

Jos vastasit kyllä, sinua voisi kiinnostaa kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto. Se on ammatillinen koulutus, josta saat  monipuolista osaamista ihmisten kohtaamiseen ja ohjaamiseen. Peräpohjolan Opistolla voit opiskella kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon. Voit valita kahdesta osaamisalasta sinulle sopivimman:

  • nuoriso- ja yhteisöohjaaja
  • lastenohjaaja

Opistovuosi sopii puolestaan sinulle, jos  haluat vielä selkiyttää tulevaisuuden suunnitelmia

Opistovuosi tarjoaa peruskoulun päättäneille mahdollisuuden miettiä rauhassa suunnitelmia.

Peräpohjolan Opiston opistovuoden nimi on Sopivasti Erilainen (Sopeva). Nimi tulee opiston tunnuslauseesta, joka kuvaa opiston henkeä. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle turvallinen, tasa-arvoinen ja salliva yhteisö.