Meiltä työyhteisöpalvelut sekä majoitus- kokous- ja juhlapalvelut

Perinteikäs opistomiljöö taipuu moneksi

Monipuolisten koulutus- ja opiskelijapalveluiden ohella Peräpohjolan Opistolla on valmiudet palveluihin myös yrityksille, yhteisöille ja yksityisille asiakkaille. Tarjoamme työyhteisöpalvelut järjestäen iloiset tyky-päivät ja virkistyspäivät, tarjoamme tasokasta, mutta edullista majoitusta ja meiltä voi vuokrata kokous- tai juhlatilat aina pienistä kokoontumisista jopa satojen henkilöiden tilaisuuksiin. Monipuolisten, hyvin varusteltujen tilojemme, omien ravintolapalveluidemme sekä joustavan, asiakaslähtöisen palvelumme ansiosta meistä on tullut suosittu kokous- ja juhlapaikka Torniossa. Hotellimme toimii niin kokousvieraiden, opiskelijoiden perheiden kuin matkailijoidenkin levähdyspaikkana. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja autamme sinua suunnittelemaan sopivan kokonaisuuden.

Työyhteisöpalvelut; tyky-päivät ja virkistyspäivät

Olisiko aika järjestää työyhteisölle tyky-päivä tai virkistyspäivä? Tyky-ohjelmistamme löytyvät vaihtoehdot kaiken ikäisille ja kuntoisille, miehille ja naisille, koko päiväksi tai puoleksi päiväksi, ulkona tai sisällä, kaupungissa tai maaseudulla. Rakennetaan juuri teille sopiva päivä! Tyky-päivien ohjelmat toteuttaa Peräpohjolan Opiston omistama yritys Northern Skills Finland Education Oy. Halutessasi voit yhdistää pakettiin myös Hotelli Joentalon tarjoamia kokous-,majoitus- ja ruokapaketteja. 

Helppo majoitus Hotelli Joentalossa

Opiston välittömässä läheisyydessä, samassa pihapiirissä toimii Hotelli Joentalo, joka tarjoaa laadukasta majoitusta viihtyisissä kahden hengen huoneissa. Olemme erityisen suosittu kokoushotelli, sillä majoituksen ohella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erinomaiset kokous- ja juhlatilat ruokailupalveluineen. Myös yksittäiset matkailijat ja esimerkiksi opistossa opiskelevien perheet ovat lämpimästi tervetulleita yöpymään mukavaan hotelliimme.

Erinomaiset kokous- ja juhlatilat Tornion kupeessa

Opisto- ja majoitustoiminnan ohella palvelumme täydentyvät monipuolisilla kokous- ja juhlapalveluilla. Meillä on tarjota erinomaiset kokous- ja juhlatilat aina pienistä kabineteista liki 400 henkeä vetävään auditorioon, joka on alueen suurin. Cocktail-tilaisuuksiin pystymme järjestämään tilat jopa 800 hengelle, tarjoiluja tietystikään unohtamatta. Autamme mielellämme tilaisuutesi suunnittelussa!