You are currently viewing Haemme työyhteisöömme projektisuunnittelijaa

Haemme työyhteisöömme projektisuunnittelijaa

  • Artikkeli julkaistu:16 huhtikuun, 2024

Me Peräpohjolan Opistossa teemme yhdessä työtä sen eteen, että jokaisella on turvallinen ja tasa-arvoinen yhteisö kohdata, kehittyä ja oppia uutta. Yhteisön muodostavat niin opiston työntekijät, opiskelijat, asiakkaat ja kumppanit kuin laajemmin elinpiirimme, johon me kaikki yhdessä kuulumme.

Tule meille projektisuunnittelijaksi!

Tehtävässä toimit projektisuunnittelijana Monimuotoinen lappilainen työelämähankkeessa (ESR+). Hankkeen tavoitteena on edistää Lapin veto- ja pitovoimaa Lappiin tulevien ja Lapissa asuvien maahanmuuttaneiden henkilöiden näkökulmasta sekä edistää maahanmuuttaneiden työllistymistä alueelle ja luoda edellytyksiä Lapin alueen elinkeinoelämän kehittymiselle.

Keskeistä työssäsi on hankesuunnitelman mukaisten tavoitteiden toteuttaminen, toimenpiteiden koordinointi, aikatauluttaminen, viestintä, seuranta ja raportointi. Toimit yhteistyössä kehittäjäopettajien ja muun hankeverkoston kanssa, mutta sinulla on päävastuu hankkeen toteutumisesta.

Etsimme innostunutta, kehittämisorientoitunutta hanketyön ammattilaista, jolla on kokemusta ja näyttöä erilaisissa hankkeissa toimimisesta. Eduksi katsomme kokemuksen erityisesti ESR-hankkeista.

Valittavalta henkilöltä edellytämme tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja pitkänjänteisyyttä sekä kykyä kantaa itsenäisesti vastuu hankkeen onnistuneesta toteutuksesta. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla itseohjautuva, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoinen.

Odotamme sinulta:
Alalle soveltuva korkeakoulututkinto (Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat)

Arvostamme:
Kokemusta hanketoiminnasta
Kokemusta maahanmuuttajien kanssa työskentelystä

Tarjoamme:
Monipuolisen tehtävän, jonka sisältöä voit itse kehittää
Yhteisöllisen ja innostuneen työympäristön
Hyvät henkilökuntaedut, kattavat työterveyspalvelut

Lisätietoja meillä työskentelystä >

Hae meille töihin:

Toimita videohakemuksesi (max. 3min.) ja ansioluettelosi 5.5.2024 mennessä rekry@ppopisto.fi Otsikkoon ” projektisuunnittelija”.
Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja kehittämisjohtaja Riikka Fisk p. 050 569 4396:

  • 22.4.2024 klo 8-10
  • 24.4.2024 klo 12-13
  • 26.4.2024 klo 9-10