You are currently viewing Koulutusvienti vahvistuu

Koulutusvienti vahvistuu

  • Artikkeli julkaistu:4 kesäkuun, 2019

Peräpohjolan Opiston omistama tytäryhtiö Northern Skills Finland Education Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen kiinalaisen kumppanin kanssa. Yhteistyötä tullaan tekemään erilaisten koulutuskokonaisuuksien järjestämisestä kiinalaisille opiskelijoille ja opetusalan henkilöstölle.

Peräpohjolan Opisto on tehnyt intensiivisesti työtä koulutusviennin kehittämisen ja oman roolin vahvistamisen kanssa. Meillä on yhteistyökumppaneita jo Euroopasta ja Kiinasta, mutta tällä sopimuksella saamme lisää volyymia yhteistyökuvioihin hehkuttaa Peräpohjolan Opiston rehtori/ Northern Skills Finland Education Oy:n toimitusjohtaja Tatja Karvonen. Peräpohjolan Opiston kanssa tehtävä pitkäjänteinen yhteistyö mahdollistaa koulutusten järjestämiseen lisää laatua ja vaikuttavuutta, kertoo Liang Xu FCIEA:n toimitusjohtaja. Ensimmäiset opiskelijaryhmämme on Torniossa Peräpohjolan Opistolla mahdollisimman pikaisella aikataululla.

Peräpohjolan Opisto on jo aiemmin tänä vuonna solminut yhteistyösopimukset Beijing Furen Educational Investmet Co:n, Beijing Foreign Arrairs University of Economyn, Aile Education Companyn, Life Internation Kindergardenin sekä BoGoan Educational Consultation Con kanssa.