You are currently viewing Mikä on sinun polkusi meille?

Mikä on sinun polkusi meille?

  • Artikkeli julkaistu:25 tammikuun, 2024
  • Meillä on nyt monta hakua auki lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Mikä on sinun polkusi meille?

Jatkuva haku on käynnissä ympäri lukuvuoden

Jatkuva haku on tarkoitettu sinulle, joka:

  • haluat vaihtaa alaa
  • suorittaa kesken jääneet opinnot
  • päivittää osaamista osatutkinnolla
  • et saanut opiskelupaikkaa yhteishaussa
Jatkuvan haun kautta voi hakea opiskelemaan meille lastenohjaajaksi, nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi sekä koulunkäynninohjaajaksi (digiohjaajaksi).

Toisen asteen yhteishaku 20.2.–19.3.2024

Jos olet valmistumassa peruskoulusta, voit hakea opiskelemaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon yhteishaun kautta. Lisötietoa kevään 2024 yhteishausta löytyy täältä.

Meillä voi opiskella myös oppisopimuksella

Oppisopimuksella voivat opiskella kaikki 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat, jotka haluavat ammatillisen koulutuksen, todistuksen ammattitaidostaan tai täydennystä ammattitaitoonsa lisäkoulutuksella.

Miten oppisopimuskoulutukseen pääsee?

Jos sinulla on jo työpaikka, selvitä koulutustarpeesi ja ota yhteys työnantajaasi. Tämän jälkeen voitte ottaa yhteyttä meihin. Muutoin oppisopimuspaikkaa haetaan kuten työpaikkaa yleensä. Etsi itse kouluttamisesta kiinnostunut työnantaja ja kerro hänelle halukkuudestasi oppisopimuskoulutukseen. Yleistä tietoa oppisopimuksesta voit lukea osoitteesta www.oppisopimus.fi

Ammatillinen työvoimakoulutus lastenohjaajaksi

Meillä on nyt haku auki ammatilliseen työvoimakoulutukseen 25.2.2024 asti. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan  alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa. Lisätietoa ammatillisesta työvoimakoulutuksesta voit lukea TE-palveluiden sivuilta.

Varhaiskavastukseen lastenohjaajaksi pätevöittävä täydennyskoulutus 

Koulutuksessa kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon suorittaneet täydentävät tutkintoaan saadakseen myös lastenohjaajan pätevyyden. Koulutukseen on jatkuva haku. Lisätietoa koulutuksesta voit lukea täältä.

Lisätietoa koulutusmahdollisuuksita voi tiedustella meiltä:

0400 363 799
koulutus(at)ppopisto.fi