You are currently viewing Palvelumuotoilun koulutus jälleen keväällä 2022

Palvelumuotoilun koulutus jälleen keväällä 2022

  • Artikkeli julkaistu:18 marraskuun, 2021

Olisitko kiinnostunut oppimaan lisää palvelumuotoilusta? Haluaisitko oppia, kuinka hyödyntää palvelumuotoilun menetelmiä omassa työssä?

Toteutimme tänä vuonna Palvelumuotoilun koulutuskokonaisuuden yhdessä Palvelumuotoilu Palon kanssa, ja nyt voimme ilolla ilmoittaa, että koulutus starttaa jälleen maaliskuussa 2022! Kouluttajana tämän vuoden tapaan Piia Innanen.

Koulutuksen sisältö on suunniteltu siten, että se soveltuu hyvin eri aloille – sekä yksityisen, julkisen että järjestösektorin edustajille. Voit opiskella palvelumuotoilua myös jos haluat suunnata uudelle uralle.

Tämän vuoden koulutuspalautteista poimittua:

”Piia on ihan uskomattoman taitava ammattilainen omalla alallaan, ja osallistuisin hänen järjestämään koulutukseen uudestaan milloin tahansa. Peräpohjolan Opistolla kaikki sujui mutkattomasti, ja pitkänmatkalaisena pääsin nauttimaan myös opiston yöpymismahdollisuudesta ja erittäin runsaasta ja maukkasta aamiaisesta. Kaikin puolin lämmin suositus sekä tälle koulutukselle, kouluttajalle että koulutuksen järjestäjälle!”

”En ollut ihan varma, mihin olen edes ryhtymässä, kun osallistuin koulutukseen. Sain kyllä niin paljon uusia oppeja ja uudistettua yrityksemme tapaa ajatella, että ei mennyt raha ollenkaan hukkaan.”

Koulutuksen hinta 900 €, sisältää Palon Palvelumuotoilukortit. Maksun voi suorittaa erissä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja koulutuksesta

Palvelumuotoilu Palo